Euroleague

Νοσηλεύεται στο Βελιγράδι ο φροντιστής του Παναθηναϊκού, στο πλευρό του η ομάδα

Ο Πάρης Δερμάνης, φροντιστής του Παναθηναϊκού, νοσηλεύεται στο Βελιγράδι μετά από αδιαθεσία που ένιωσε την Τετάρτη. Δίπλα του από την πρώτη στιγμή όλη η ομάδα.

Λίγο πριν την πιο κρίσιμη μάχη του Παναθηναϊκού για τα playoffs της Ευρωλίγκας, ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις της ομάδας, ο Πάρης Δερμάνης, πέρασε τη δική του περιπέτεια.

Ο επί σειρά ετών φροντιστής των «πράσινων» ένιωσε έντονη αδιαθεσία στην προπόνηση της Τετάρτης και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ακόμη αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Για καλή τύχη του Πάρη Δερμάνη, χθες στο γήπεδο υπήρχε ασθενοφόρο, μολονότι δεν ήταν διαθέσιμο στις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης. Όμως μετά από σχετικές κινήσεις του Παναθηναϊκού προς την Ευρωλίγκα και την οικοδέσποινα Μακάμπι, ευτυχώς την Τετάρτη υπήρχε ασθενοφόρο στο χώρο και αποδείχτηκε σωτήριο.

Όλη η ομάδα είναι στο πλευρό του Πάρη Δερμάνη από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, στην προθέρμανση του αγώνα οι παίκτες εμφανίστηκαν με μπλουζάκι που έφερε το μήνυμα «Πάρη, κράτα γερά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x