Euroleague

Ο Γιώργος Πετρίδης με τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από το πανέμορφο Μπιλμπάο!

Μία μέρα πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, ο Γιώργος Πετρίδης μετέφερε τα τελευταία νέα των «πράσινων» από τη Χώρα των Βάσκων.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπασκόνια στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα» της Βιτόρια για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (09/10, 21:30, Novasports 4, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6).

Μία μέρα πριν την αναμέτρηση, ο Γιώργος Πετρίδης, που βρίσκεται στη Χώρα των Βάσκων για λογαριασμό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, μετέφερε τα τελευταία νέα των «πράσινων», με φόντο το επιβλητικό Μουσείο Γκούγκενχαϊμ του Μπιλμπάο.



Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε στην κακή παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Μπασκόνια, μετρώντας επτά συνεχόμενες ήττες. «Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, όμως, και δεν παίζουν ρόλο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, τόνισε πως οι Βάσκοι παρουσιάζουν ένα ρόστερ χαμηλότερης ποιότητας σε σχέση με προηγούμενες σεζόν, ωστόσο αποτελούν ένα σύνολο που δεν μπορεί να υποτιμηθεί σε καμία περίπτωση, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας.

Τέλος, επεσήμανε τα στοιχεία που θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της, ενώ μετέφερε τα αγωνιστικά νέα του Παναθηναϊκού.

@sporfm946 Το pre-game σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη από την Χώρα των Βάσκων, μια μέρα πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια, στην Βιτόρια. #sporfm #panathinaikosbc #euroleague #fyp ? original sound - sporfm946






Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x