Euroleague

Παναθηναϊκός: Οι 42 μέρες που «οργίασε» ο Σλούκας

Ο Κώστας Σλούκας έκανε πράγματα και θαύματα στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές της Ευρωλίγκας οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Είναι από τους παίκτες που «ανθίζουν» την… άνοιξη, όταν κρίνονται όλα, και το επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά. Ο Κώστας Σλούκας άφησε πίσω του τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και το κατώτερο των δυνατοτήτων του πρόσωπο των πρώτων μηνών του στον Παναθηναϊκό και δίχως υπερβολή το τελευταίο διάστημα παίζει ίσως το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του.

Μετά το Final 8 του Κυπέλλου, όπου εμφανώς του έλειπε ρυθμός επιστρέφοντας βιαστικά από τον μυϊκό τραυματισμό του, ο 34χρονος γκαρντ είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές οδήγησε τους «πράσινους» σε επτά νίκες, με εξαίρεση την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Σε αυτές τις 42 μέρες, ο Σλούκας κατέγραψε μυθικές επιδόσεις: είχε 14,75 πόντους με 91,6% στις βολές (22/24), 67,8% στα δίποντα (19/28) και 54% στα τρίποντα (20/37), 4 ριμπάουντ, 6,3 ασίστ για μόλις 1,85 λάθη ανά αγώνα και με +85 συνολικά για την ομάδα του στο διάστημα που ήταν στο παρκέ, περίπου 27,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x