Euroleague

Οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι

Δείτε τους τρεις διαιτητές που όρισε η Euroleague για την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η Euroleague έκανε σήμερα γνωστή την τριάδα των διαιτητών για τον αυριανό (14/1) εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Regular Season της διοργάνωσης.

Όπως έγινε γνωστό από την διοργανώτρια Αρχή, λοιπόν, οι τρεις ρέφερι του αγώνα των «πράσινων» με την «ομάδα του λαού» θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Μπένχαμιν Χιμένεθ και Γκίτις Βίλιους.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την συντριβή από την ΤΣΣΚ Μόσχας, στο Ολυμποιακό στάδιο, χθες με 98-74, ενώ η Μακάμπι δεν έπαιξε με την Άλμπα Βερολίνου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x