Ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης, μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη και τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε, που ήρθε με buzzer beater του Γουέιντ Μπόλντγουιν.
Ο Έλληνας τεχνικός χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «σκληρό», στάθηκε στην πίεση που ένιωθε η ομάδα του λόγω βαθμολογικής ανάγκης, αλλά και στις κακές επιλογές του φινάλε απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου.
Παρά την απογοήτευση, έστειλε μήνυμα άμεσης αντίδρασης, τονίζοντας πως ο στόχος παραμένει η όσο το δυνατόν καλύτερη θέση ενόψει της τελικής ευθείας και η πνευματική ετοιμότητα μπροστά στις κρίσιμες αναμετρήσεις που ακολουθούν.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την ήττα από τη Φενέρ και τον τρόπο που ήρθε: «Είναι μία σκληρή ήττα. Η Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα, θα μπορούσε να γίνει αυτό το αποτέλεσμα, ήταν ντέρμπι. Απλά επειδή βαθμολογικά πιεζόμαστε κι εμείς το θέλαμε αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ, ήταν εντός έδρας. Είναι ακόμα πιο σκληρό, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Προχωράμε μπροστά οπωσδήποτε, αφήνουμε για λίγο στην άκρη την Ευρωλίγκα καθώς έχουμε ένα ματς πρωταθλήματος και την επόμενη εβδομάδα κρίνεται ένας από τους τρεις τίτλους που θα κυνηγήσουμε. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι μετά από αυτή τη σκληρή ήττα που είχαμε».
Για τις κακές επιλογές στο φινάλε: «Η Φενέρ είναι μία ομάδα που με τις πολλές και συχνές αλλαγές που κάνει και κλείνει τη ρακέτα, πολλές ομάδες τις κάνει κατώτερες στα επιθετικά τους στάνταρ απ' ότι είναι. Είχαμε καλές επιλογές για μεγάλο διάστημα, προσπαθήσαμε να βγάλουμε αιφνιδιασμούς. Στο τελευταίο δεκάλεπτο αγχωθήκαμε επειδή δεν σκοράραμε όπως θέλαμε, έπαιξε ρόλο ότι η Φενέρ δεν είχε ανάγκη για το αποτέλεσμα. Εμάς αυτή η ανάγκη μας βάρυνε στο τέλος, χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα».
Για τον Χέιζ-Ντέιβις: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, ένας παίκτης ο οποίος ήταν πέρσι MVP, έχει πάρει Ευρωλίγκα. Πραγματικά έχουμε μία ομάδα στην οποία μπορούμε να στηριχθούμε και στους υπάρχοντες παίκτες. Αυτό το ρόστερ που έχουμε μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε. Καλύτερα να έρθει το παιδί να μπει, να δει την ομάδα και στην πορεία να μιλήσουμε γι' αυτόν. Πρέπει να σηκώσουμε πάλι κεφάλι και να δουλέψουμε για την επόμενη εβδομάδα που είναι πολύ σημαντική για εμάς».
Για το αν υπάρχει έξτρα πίεση μετά την ήττα: «Η πίεση είναι ίδια, πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, ειδικά στην έδρα μας, ακόμη και τα ντέρμπι, και να πάρουμε μερικές εκτός έδρας νίκες. Έχουμε την ποιότητα και τη δυνατότητα, απλά δεν έχουμε περιθώριο για λάθη γιατί τελειώνουν οι αγωνιστικές. Θέλουμε να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να δημιουργήσουμε το οποιοδήποτε πλεονέκτημα για να φτάσουμε στο Final Four».
@sporfm946 Οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη στον Γιώργο Πετρίδη μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε #sporfm #panathinaikos #paobc #panathinaikosbc ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946
Διαβάστε Επίσης
Τα έδωσε όλα ο Παναθηναϊκός αλλά τον πλήγωσε ο Μπόλντγουιν σε νεκρό χρόνο Η βαθμολογία της Ευρωλίγκας: Στο 16-12 ο Παναθηναϊκός και χαμός με τετραπλή ισοβαθμία στη ζώνη των play-in Σύρραξη στο φινάλε του θρίλερ, προκάλεσε ο Μπόλγντουιν, έχασε την ψυχραιμία του ο Λεσόρ Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το θρίλερ και την ήττα του Παναθηναϊκού από τη ΦενέρμπαχτσεΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






