Euroleague

Οι οδηγίες της Μπάγερν στα ελληνικά ενόψει του αποψινού ματς με τον Παναθηναϊκό

Η Μπάγερν Μονάχου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω των social media, με την οποία δίνει οδηγίες στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ενόψει του αποψινού ματς για την 33η αγωνιστική της Euroleague.

Τη νίκη με την οποία θα «κλειδώσει» τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague θα αναζητήσει απόψε στην Audi Dome Arena του Μονάχου ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στην Μπάγερν.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ταξίδεψε πλήρης στη Βαυαρική πρωτεύουσα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα έχει στο πλευρό της περισσότερους από 3,5 χιλ οπαδούς, που ταξίδεψαν από την Ελλάδα, από το εξωτερικό, αλλά και από άλλες πόλεις της Γερμανίας προκειμένου να παρακολουθήσουν το ματς.

Μάλιστα οι Βαυαροί, που έχουν ανακοινώσει και sold out, εξέδωσαν ανακοίνωση στα social media, τονίζοντας στους οπαδούς του «τριφυλλιού» ότι το ματς έχει κηρυχθεί ως υψίστης ασφαλείας.

«Αγαπητοί φίλοι του Παναθηναϊκού, το παιχνίδι σήμερα έχει κηρυχθεί ως υψίστης ασφαλείας. Στο BMW Park σήμερα δεν επιτρέπεται η μεταφορά τσαντών και δεν θα πωλείται αλκοόλ. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τα λέμε απόψε το βράδυ!» αναφέρει το μήνυμα των Βαυαρών.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x