Euroleague

Τα τελευταία νέα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός από Πετρίδη και Ζέρβα

Θα παίξουν Γουόλτερς και Βεζένκοφ; Τι γίνεται με ΟΑΚΑ και Ντόρσεϊ; Γιώργος Πετρίδης και Νίκος Ζέρβας απαντούν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μια μέρα πριν την τελευταία μεγάλη μάχη του 2022 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, Γιώργος Πετρίδης και Νίκος Ζέρβας έδωσαν όλο το ρεπορτάζ για τους δύο «αιώνιους» στον bwinΣΠΟΡFM 94,6. Όχι μόνο για το επερχόμενο ντέρμπι της Παρασκευής, αλλά και για «καυτά» ζητήματα όπως το ΟΑΚΑ και ο Ντόρσεϊ.

«Από ό,τι φαίνεται ο Γουόλτερς θα είναι διαθέσιμος. Χθες έκανε μέρος του προγράμματος και σήμερα αναμένεται να μπει πιο δυνατά. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα, αφού χθες μπήκε κανονικά και ο Μποχωρίδης. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι το φαβορί, αλλά πρέπει να πάρει το ντέρμπι και το ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο που ακολουθεί για να μπει δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα playoffs», ανέφερε ο Γιώργος Πετρίδης.

Όσο για το γηπεδικό; «Για το ΟΑΚΑ πάμε σε μια ολομέτωπη σύγκρουση. Το τελευταίο ζήτημα έχει να κάνει με το πάρκινγκ του γηπέδου. Όχι μόνο για το πού θα παρκάρει ο κόσμος, αλλά και το πώς θα υπάρχουν κάποια έσοδα που προσδοκά η ΚΑΕ από τη συγκεκριμένη επένδυση. Δεν υπάρχουν απαντήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και πάμε σε ολική ρήξη», τόνισε.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στην κατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ. «Θα περιμένουμε την προπόνηση σε λίγο. Υπάρχει μια ανησυχία, αλλά θα δοκιμάσει να προπονηθεί και λογικά θα είναι στην αποστολή. Ο μυϊκός σπασμός στον προσαγωγό είναι ύπουλος τραυματισμός και δεν ξέρουμε ακόμη κι αν παίξει σε τι κατάσταση θα βρίσκεται, γιατί έχει να προπονηθεί 5-6 μέρες. Το παιχνίδι έχει γίνει πολύ πιο σημαντικό για τον Ολυμπιακό μετά τις δύο τελευταίες ήττες. Αν δεν είχε χάσει από Βιλερμπάν και Ερυθρό Αστέρα, θα είχε πολύ λιγότερη πίεση», επισήμανε.

Αναφορικά με το σίριαλ του Τάιλερ Ντόρσεϊ είπε: «Από χθες τα μεσάνυχτα είναι και τυπικά ελεύθερος. Ίσως και πριν την αλλαγή του χρόνου ή έστω στις πρώτες μέρες του 2023 να έχουμε οριστική εξέλιξη. Οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή λένε πως είναι ανάμεσα σε Φενέρ και Ολυμπιακό. Δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, αλλά υπάρχει ξεκάθαρο ενδιαφέρον από Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x