Euroleague

Πλήρης με Παναθηναϊκό η Φενέρ-Τζόρτζεβιτς: «Να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Η Φενέρμπαχτσε έρχεται χωρίς προβλήματα στην Αθήνα για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υπολογίζει πολύ ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Χωρίς προβλήματα και απουσίες θα αντιμετωπίσει η Φενέρμπαχτσε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης. Αυτό πάντως δεν προκαλεί εφησυχασμό στον Σάσα Τζόρτζεβιτς, που ζητά ετοιμότητα τόσο για τον αντίπαλο, όσο και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

«Κάποιοι παίκτες μας, ανάμεσά τους ο Γκούντουριτς και ο Μπάρτελ, επιστρέφουν από τραυματισμό και θα είναι διαθέσιμοι. Θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να προσπαθήσουμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να παίξει τρανζίσιον. Τα επιθετικά ριμπάουντ είναι επίσης ένα από τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού, οπότε θα πρέπει να τα σταματήσουμε. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με εμπειρία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ. Να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Θα χρειαστεί να παίξουμε έξυπνα και με ένταση για 40 λεπτά», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, που έχει περάσει και από τον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x