Euroleague

Το βίντεο με το αναίτιο «πέσιμο» του Νογκές σε Ναν και Σίμτσακ

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media αναδεικνύει την αναίτια επίθεση του Ισαάκ Νογκές αρχικά στον Κέντρικ Ναν και έπειτα στον Βασίλη Σίμτσακ.

Ο Παναθηναϊκός καταγγέλλει τη φιλοξενία της Βαλένθια στο Game 2 της σειράς playoffs, μιλώντας μεταξύ άλλων για αναίτιες επιθέσεις παικτών και ιθυνόντων της ισπανικής ομάδας σε αθλητές και μέλη του επιτελείου μετά τη λήξη του αγώνα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, ο αθλητής των «πορτοκαλί», Ισαάκ Νογκές κινήθηκε αναίτια με επιθετικό τρόπο προς τον Κέντρικ Ναν ενώ αυτός πήγαινε πανηγυρίζοντας προς τα αποδυτήρια, σε μια φάση που δεν υπήρξε τελικά ολοκληρωμένη επαφή, καθώς ο Νογκές γλίστρησε.

Στη συνέχεια, στα ίδια πλάνα, ο παίκτης της Βαλένθια φαίνεται να κατευθύνεται προς τον βοηθό προπονητή του Παναθηναϊκού, Βασίλη Σίμτσακ, τη στιγμή που εκείνος είχε κινηθεί προς την πλευρά των φίλων του «τριφυλλιού» για να τους χαιρετήσει μετά το τέλος του αγώνα.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι «πράσινοι», ο παίκτης προφανώς ήθελε αναίτια να προκαλέσει και να δημιουργήσει επεισόδια.

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x