Euroleague

Σαν deja vu: Το buzzer beater του Ναν πριν 5 χρόνια και οι απίστευτες συμπτώσεις

Πριν «σκοτώσει» την Βίρτους Μπολόνια, ο Κέντρικ Ναν είχε πετύχει ένα πανομοιότυπο buzzer beater το 2019.

Ο Κέντρικ Ναν χάρισε στον Παναθηναϊκό τη σπουδαία νίκη επί της Βίρτους στην Μπολόνια σκοράροντας στην εκπνοή. Αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που έκανε κάτι τέτοιο. Πριν από πέντε χρόνια είχε καταφέρει κάτι ανάλογο, με τις συμπτώσεις να είναι… διαβολικές!

Στις 23 Μαρτίου του 2019, δηλαδή πέντε χρόνια και έξι μέρες πριν, ο Αμερικανός γκαρντ αγωνιζόταν στη θυγατρική των Γουόριορς στην G League, τους Santa Cruz Warriors. Με την αναμέτρηση με τους Agua Caliente Clippers, τελευταίο ματς της regular season, στην ισοπαλία (110-110), ο Ναν ανέλαβε την τελευταία επίθεση και σκόραρε περίπου από το ίδιο σημείο ακριβώς στην εκπνοή. Μάλιστα το πανηγύρισε με πανομοιότυπο τρόπο με τον χθεσινό.

Θέλετε κι άλλες συμπτώσεις; Ο Ναν (που σε εκείνο το ματς είχε 30 πόντους με 14/20 σουτ), με αυτή τη νίκη είχε χαρίσει στην ομάδα του τη… δεύτερη θέση της κατάταξης στην κανονική περίοδο (!) και άφηνε εκτός playoffs τους αντιπάλους.

Για την ιστορία, οι Santa Cruz Warriors πέρασαν στους πρώτους δύο γύρους των playoffs, αλλά έχασαν στον τελικό της περιφέρειας από τους μετέπειτα πρωταθλητές Rio Grande Valley Vipers.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x