Ο Παναθηναϊκός ήλεγχε για τρία δεκάλεπτα το ματς στη Σόφια, όμως έπαθε black-out στην τέταρτη περίοδο και έδωσε στη Χάποελ το δικαίωμα να πάρει τη νίκη 92-88, χάνοντας ξανά βαθμολογικό έδαφος.
Την αναμέτρηση περιέγραψε για λογαριασμό του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και έκανε το σχόλιό του για τα όσα έφεραν αυτή την ήττα, τονίζοντας το κάκιστο φινάλε των παικτών του Εργκίν Αταμάν.
Στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα λάθος στην τελική ευθεία του αγώνα, παρόλο που είχε βάλει τις βάσεις για να κερδίσει το παιχνίδι, ενώ επεσήμανε τα βαθμολογικά... μπλεξίματα των «πράσινων» μετά από αυτό το αποτέλεσμα.
Τέλος, μίλησε για τους διακριθέντες του «τριφυλλιού», αλλά και για τους συνεχόμενους «τελικούς» που έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός ώστε να εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.
Δείτε το σχόλιο:
@sporfm946 Πετρίδης: «Ιδανικός αυτόχειρας ο Παναθηναϊκός, καταδικαστική ήττα - Όλα λάθος στο φινάλε» #sporfm #panathinaikos #euroleague ? πρωτότυπος ήχος sporfm946
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






