Euroleague

«Με κοροϊδεύουν που είμαι καλός συμπαίκτης»: Το σχόλιο του Σορτς στο meme με το παπούτσι του Φαρίντ που έγινε viral

Ο Τι Τζέι Σορτς σχολίασε το meme που έγινε viral με τον ίδιο να κρατάει το... τεράστιο παπούτσι του Κένεθ Φαρίντ.

Μία από τις πιο παράξενες στιγμές της φετινής σεζόν συνέβη όταν ο Κένεθ Φαρίντ, κατά τη διάρκεια αγώνα Παρί-Παναθηναϊκός, βρέθηκε ξαφνικά να κυνηγάει την μπάλα ενώ είχε… χάσει το παπούτσι του!

Ο Αμερικανός σέντερ κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να κόψει μία προσπάθεια αντιπάλου, να κερδίσει επιθετικό ριμπάουντ και να πάρει δύο βολές, όλα ενώ το ένα πόδι του ήταν ξυπόλητο.

Ο συμπαίκτης του, Τι Τζέι Σορτς, ήταν εκείνος που του έφερε το παπούτσι του μετά την ολοκλήρωση της φάσης. Η εικόνα του Αμερικανού να κρατάει το παπούτσι του Φαρίντ, που φαινόταν δυσανάλογα μεγάλο στα χέρια του, έγινε αμέσως viral στα social media και ενέπνευσε πολλούς χρήστες να φτιάξουν αστεία memes.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, γράφοντας στο «X»: «Φίλε κάνουν αστεία αλλά εγώ προσπάθησα μόνο να είμαι καλός συμπαίκτης».

Δείτε το story:

Παναθηναϊκός: Το σχόλιο του Σορτς στο βίντεο με το παπούτσι του Φαρίντ που έγινε viral

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x