Euroleague

Τρομερή αποθέωση για Διαμαντίδη στην Uber Arena από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήρε από νωρίς τη θέση του στην «Uber Arena» και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR, μερικές ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει την ευκαιρία να επιστρέψει ξανά στην κορυφή της Ευρωλίγκας, καθώς αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης (26/05, 21:00) στον τελικό της διοργάνωσης.

Από αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση δεν θα μπορούσε να λείπει ο άνθρωπος που υπέγραψε πολλά από τα προηγούμενα έξι «αστέρια» της ομάδας, και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο πρώην αρχηγός του «τριφυλλιού» πήρε τη θέση του στην «Uber Arena» από νωρίς, κατά τη διάρκεια του μικρού τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση από όσους οπαδούς του Παναθηναϊκού βρίσκονται ήδη στο γήπεδο!

Δείτε βίντεο από την αποθέωση:

@sporfm946 «Διαμαντίδης οε οε οε» Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναξαν το όνομα του Δημήτρη Διαμαντίδη, κατά την είσοδό του στην Uber Arena για τον τελικό του Final Four απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. #panathnaikos ? original sound - sporfm946




Παναθηναϊκός: Τρομερή αποθέωση για Διαμαντίδη στην «Uber Arena»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x