Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο την Γαλατασαράι ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός superfoods. Οι πράσινοι υποδέχονται την τουρκική ομάδα την Παρασκευή με μοναδικό στόχο τη νίκη καθώς θέλουν να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στην Ευρωλίγκα, που μετά τις πρώτες δέκα αγωνιστικές είναι στην απόλυτη ισορροπία (πέντε νίκες-πέντε ήττες).
Ο Τσάβι Πασκουάλ είδε όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά, με εξαίρεση βέβαια τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν υπολογίζεται καθώς έχει ακόμη αρκετό δρόμο μπροστά του μέχρι να επανέλθει από τον τραυματισμό του.
Ωστόσο, η πορεία αποθεραπείας του Αμερικανού συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς καθώς σήμερα ξεκίνησε να κάνει ποδήλατο ώστε να δυναμώσει το μυϊκό σύστημά του και σιγά σιγά να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






