Euroleague

Πάνοπλος και με δεκατρείς παίκτες στην Μόσχα ο Ολυμπιακός

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού (22/10) παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Στην αποστολή και ο Χρηστίδης.

Με προπόνηση στο ΣΕΦ στην οποία πήραν μέρος όλοι οι παίκτες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αυριανή (22/10, 20:00, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε μαζί του στην ρωσική πρωτεύουσα δεκατρείς παίκτες, καθώς στην αποστολή είναι και ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει στις 17:00 το απόγευμα με πτήση τσάρτερ για την Μόσχα και αύριο το πρωί θα κάνει χαλάρωμα με σουτ στην «MEGASPORT Arena». Ο 22χρονος σέντερ, μπήκε στο αεροπλάνο για… ασφάλεια, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα επιστρέψουν μετά το παιχνίδι στην Αθήνα.

Θα προσγειωθούν στην Θεσσαλονίκη, καθώς την Κυριακή παίζουν με τον Ηρακλή για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και έτσι ο Έλληνας προπονητής ήθελε να έχει μία ακόμα λύση στους διαθέσιμους παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x