Euroleague

Παπαγιάννης: «Ήταν μοίρα να παίξουμε με Παναθηναϊκό - Ο Καλάθης είναι το στήριγμά μου»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την πρώτη του παρουσία σε Final Four αλλά και για το διασταύρωμα με τον Παναθηναϊκό AKTOR στα ημιτελικά.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης θα παίξει για πρώτη φορά μετά από χρόνια καριέρας στην Ευρωλίγκα, σε ένα Final Four, καθώς η Φενέρμπαχτσε θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR (24/05, 19:00).

Ο πρώην παίκτης των «πρασίνων» μίλησε στις κάμερες για τα συναισθήματά του που θα αγωνιστεί πρώτη φορά στο κορυφαίο event του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός πως θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του για μια θέση στον τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα συναισθήματα που του προκαλεί η παρουσία του σε Final Four: «Είμαι πολύ χαρούμενος, μετά από χρόνια πορείας στην Ευρωλίγκα ήρθε η στιγμή για μένα να απολαύσω το ταξίδι».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Σίγουρα σε κάθε παιχνίδι Final Four υπάρχει πίεση, καλή πίεση. Πρέπει όμως να το απολαύσουμε, γιατί αν κυριαρχήσει η πίεση δεν θα κερδίσουμε τίποτα».

Για το ότι το πρώτο του παιχνίδι θα είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Πιστεύω είναι μοίρα. Πρώτη φορά που φεύγω εκτός του Παναθηναϊκού τον πετυχαίνω στο Final Four και περιμένω το ματς. Ξανασυνάντησα τον κόσμο άλλη μια φορά στο ΟΑΚΑ, δεν ξέρω αν θα είναι εναντίον μου αλλά θα έρθει να υποστηρίξει τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, θέλω να κάνω το παιχνίδι μου και να κερδίσει η ομάδα μου».

Για την παρουσία Ντόρσεϊ και Καλάθη στην ομάδα: «Σίγουρα είναι τεράστιο πλεονέκτημα, ειδικά όσον αφορά τον Νικ που τον ξέρω χρόνια, αλλά και με τον Τάιλερ ήμασταν μαζί στις μικρές Εθνικές. Ο Νικ σίγουρα είναι το στήριγμά μου».

Για το πού εστιάζει ο Σάρας: «Το πιο σημαντικό είναι η άμυνα, θέλει να είμαστε σκληροί, να τρέχουμε στο γήπεδο και να παίζουμε ένα σύγχρονο μπάσκετ».

@sporfm946 Ο Γιώργος Παπαγιάννης στην κάμερα του ΣΠΟΡ FM ενόψει των ημιτελικών του Final 4 της Euroleague, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Φενέρ #panathinaikos #fener #sporfm #euroleague #fyp #fyp??viral #fypage ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x