Euroleague

Παπαγιάννης: «Πολύ άσχημη η εικόνα μας στο Βελιγράδι - Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με Ούνιξ»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αναφέρθηκε στο… ναυάγιο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι με την Ούνιξ και τον Μάριο Χεζόνια.

Στο εφιαλτικό βράδυ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και στο προσεχές παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπαγιάννης στην Media Day του «τριφυλλιού».

«Εξήγηση δεν είμαι σίγουρος το κατά πόσο υπάρχει. Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Δυστυχώς μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν κάποια κενά που οι έμπειρες ομάδες μπορούν να εκμεταλλευτούν και αν πάρουν διαφορά και μετά είναι δύσκολο να κυνηγάς, ειδικά σε ένα εκτός έδρας ματς», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο διεθνής σέντερ, ενώ έδωσε σύνθημα για την αναμέτρηση της Πέμπτης (11/11, 21:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Από μέρους του ο Γιώργος Παπαγιάννης δήλωσε: «Σίγουρα είναι δεδομένο ότι ήταν πολύ άσχημη η εικόνα που είχαμε στο Βελιγράδι. Συγκεντρωθήκαμε καλύτερα από την επόμενη μέρα κιόλας και δείξαμε μία καλύτερη εικόνα στο ματς με τον ΠΑΟΚ και σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην Ούνικς, ειδικά μέσα στο σπίτι μας».

Όσο για το ποια είναι η εξήγηση για τις μεταπτώσεις της ομάδας, ο σέντερ του «τριφυλλιού» τόνισε: «Εξήγηση δεν είμαι σίγουρος το κατά πόσο υπάρχει. Είμαστε μία καινούρια ομάδα. Δυστυχώς μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν κάποια κενά που οι έμπειρες ομάδες μπορούν να εκμεταλλευτούν και αν πάρουν διαφορά και μετά είναι δύσκολο να κυνηγάς, ειδικά σε ένα εκτός έδρας ματς».

Τέλος, σχετικά με την επιστροφή του Χεζόνια στο ΟΑΚΑ είπε: «Ήταν πολύ καλός συμπαίκτης ο Μάριο. Έδινε τα πάντα στο παρκέ με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Σίγουρα ανυπομονούμε να τον δούμε πίσω και σίγουρα θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x