Euroleague

Παπανικολάου: «Ξετινάξαμε λίγο από πάνω μας την ήττα από τη Ρεάλ - Τώρα συγκέντρωση στα playoffs»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου μετά το τέλος του αγώνα με την Φενέρμπαχτσέ.

Στα θετικά της νίκης στον μικρό τελικό επί της Φενέρμπαχτσέ στάθηκε ο Κώστας Παπανικολάου σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, αφού πρώτα επεσήμανε ότι τα συναισθήματα είναι γλυκόπικρα, τόνισε ότι είναι καλό που ήρθε η νίκη με την τουρκική ομάδα γιατί ως έναν βαθμό βγάζει από πάνω από την ομάδα την κακή επιρροή της ήττας από τη Ρεάλ, ενώ για την συνέχεια επεσήμανε ότι πλέον όλοι συγκεντρώνονται στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Τα συναισθήματα είναι γλυκόπικρα. Είναι καλό που κλείσαμε με μια νίκη, ξετινάξαμε λίγο από πάνω μας τη σκόνη της ήττας και τώρα επικεντρωνόμαστε στα playoffs με το Περιστέρι. Σίγουρα όταν θα γίνει αποτίμηση θα λέμε ότι είναι σημαντικό που ήμασταν σε ένα Final 4, αλλά τώρα νιώθουμε λίγο παράξενα. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να αναλύσουμε τι έφταιξε με τη Ρεάλ, αλλά όταν επιστρέψουμε όλο το τεχνικό τιμ θα φροντίσει γι’ αυτό. Είναι κρίμα, γιατί δεν παρουσιαστήκαμε όσο δυνατοί θέλαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε μπει πιο δυνατά, αλλά αυτό δεν αλλάζει τώρα. Η Ρεάλ άξια προκρίθηκε στον τελικό και δεν έχει νόημα να ψάχνουμε δικαιολογίες», ανέφερε και συνέχισε:

«Το να καταφέρεις να είσαι σταθερά στο Final-4 είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Δείχνει το πόσο σημαντική είναι η δουλειά που γίνεται σε αυτόν τον οργανισμό, από τους προέδρους, τα παιδιά στα γραφεία της ΚΑΕ, όλα τα παιδιά που είναι στο ιατρικό τιμ, όλα τα παιδιά, οι φροντιστές μας, οι φυσιοθεραπευτές, οι προπονητές, όλοι, όλοι δουλεύουν για να έχουμε εμείς όσο το δυνατόν καλύτερες δυνατές παροχές, επαγγελματικές για να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό…», τόνισε και συνέχισε σχολιάζοντας αν έτσι όπως πήγε η χρονιά μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει μια υπέρβαση φέτος…

«Έτσι όπως πήγε η χρονιά, ίσως να είναι μια υπέρβαση. Όπως κάθε χρόνο αυτή η ομάδα φέρει μια ταμπέλα που την έχετε βάλει και εσείς οι δημοσιογράφοι πιο πολύ, είναι πως είναι μια ομάδα που παλεύει και δεν τα παρατά ποτέ. Αυτή ήταν η ταυτότητά μας και φέτος και αυτό ήταν κάτι που μας οδήγησε εδώ», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x