Euroleague

Παπαπέτρου: «Αγαπώ και ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό-Έτσι και στο επόμενο ματς με Μακάμπι»

Τι δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην Ευρωλίγκα για τη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι και τη συνέχεια της σειράς των playoffs.

Τη σπουδαιότητα της νίκης επί της Μακάμπι αλλά και την ανάγκη να συνεχίσει ο Παναθηναϊκός στον ίδιο δρόμο επισήμανε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας στην Ευρωλίγκα μετά το 95-79 στο Game 2.

«Ήταν μια τεράστιας σημασίας νίκη. Προφανώς ήταν πολύ σημαντικό να ισοφαρίσουμε τη σειρά σε 1-1. Ως ομάδα δώσαμε ψυχή, καρδιά και σώμα για να έρθει αυτή η νίκη, ματώσαμε γι’ αυτή. Η Μακάμπι είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, με πολύ καλή καθοδήγηση και εκτιμούμε τις μάχες που δίνουμε μαζί τους. Πιστεύω πως θα πρέπει να συνεχίσουμε όπως στο δεύτερο παιχνίδι, με την επιθετικότητα που δείξαμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε.

Ο 29χρονος φόργουορντ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που αναγνώρισε την εξαιρετική του εμφάνιση. «Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Όλοι ξέρουν τη σχέση μου με την ομάδα, πόσο την αγαπώ και την ευχαριστώ. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την αγάπη που εισπράττω όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε ο διεθνής άσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x