Euroleague

Παπαπέτρου: «Είμαι έτοιμος για ό,τι μου ζητηθεί»

Έτοιμος να προσφέρει σε οτιδήποτε του ζητηθεί δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Απογοητευμένος με την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στεναχωρημένος με τον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι, ήταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος τόνισε πως είναι έτοιμος να προσφέρει ό,τι του ζητηθεί.

«Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια, εύκολους πόντους. Είναι παράξενο, ήταν κλειστό παιχνίδι. Ήμασταν καλοί αμυντικά για μεγάλο διάστημα. Κάναμε λάθη. Αν βάζαμε τα εύκολα καλάθια θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες. Είμαι έτοιμος για ό,τι μου ζητηθεί. Είναι πολύ στενάχωρο, όποιος έχει περάσει δύσκολα το καταλαβαίνει. Μακάρι να είναι περαστικά και να είναι καλά ο Ματ», δήλωσε αρχικά ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς, δεν αλλάζει κάτι. Δεν είναι θέμα συντήρησης. Έστω για το γόητρο θέλουμε τις νίκες. Συγκεντρωνόμαστε στην ομάδα μας και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα να αντιμετωπίσουμε όποιον είναι μπροστά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x