Euroleague

Παππάς: «Δεν βγάλαμε την απαραίτητη ενέργεια»

Στη διαφορά διάθεσης των δύο ομάδων απέδωσε την άνετη νίκη της Παρτίζαν επί του Ολυμπιακού ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς.

Ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς, τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν μάτσαραν σωστά την αθλητικότητα αυτών της Παρτίζαν, στάθηκε στην αστοχία στα τρίποντα και στα ποσοστά στα δίποντα, τόνισε πως παλεύουν για την πρώτη θέση, στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι και χαρακτήρισε πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Παρτίζαν. Έπαιξαν με τρομερή διάθεση. Δεν καταφέραμε να ματσάρουμε την αθλητικότητα, ακόμα και στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν ένα δευτερόλεπτο πίσω σε όλα. Όταν σκοράρεις μόνο τρία τρίποντα, είναι δύσκολο να κερδίσεις έναν αγώνα Ευρωλίγκας, ακόμα και με το 72% στο δίποντο. Συνεχίζουμε την πορεία μας στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε την πρώτη θέση».

Για την ατμόσφαιρα: «Δεν ματσάραμε την ενέργεια και την αθλητικότητα. Ήταν και ένας λόγος ο κόσμος στις εξέδρες».

Για το πώς είναι να παίζει κόντρα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ήταν μεγάλη πρόκληση. Τον ξέρω εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά ήταν μεγάλη πρόκληση προφανώς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x