Euroleague

Παραδέχθηκε την… τριπλή παράβαση του Ρολ στο ματς με τη Ζαλγκίρις η Ευρωλίγκα!

Άκρως δικαιολογημένα παράπονα είχε η Ζαλγκίρις από τη διαιτησία στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, όπως παραδέχθηκε η Ευρωλίγκα σε ανακοίνωσή της!

Η Αρμάνι Μιλάνο κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα, καταβάλλοντας την αντίσταση της Ζαλγκίρις, η οποία όμως έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Γκαρθία, Ντιφαλά και Φούφη, εξαιτίας των απανωτών παραβάσεων που υπέπεσε ο Μάικλ Ρολ, στα 14’’ πριν τη λήξη και φυσικά δεν υποδείχθηκαν.

Τα παράπονα αυτά, έσπευσε να δικαιολογήσει μέσω ανακοίνωσής η διοργανώτρια αρχή, επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως ο γκαρντ των Ιταλών υπέπεσε σε τρεις παραβάσεις και πως λανθασμένα καμία δεν δόθηκε!

Συγκεκριμένα, στα 14’’ πριν τη λήξη και ενώ το σκορ ήταν στο 83-81 υπέρ της ομάδας του Μεσίνα, ο Μάικλ Ρολ παίρνει την μπάλα ύστερα από επαναφορά στο κέντρο και κλείνεται από δύο παίκτες των πρωταθλητών Λιθουανίας.

Η πρώτη παράβαση του έμπειρου γκαρντ είναι βήματα, καθώς αφότου πήρε την μπάλα μετακίνησε και τα δύο του πόδια, χωρίς να την σκάσει στο παρκέ.

Στη συνέχεια, ο Ρολ έκανε και δεύτερη φορά βήματα, καθώς από την στατική κατάσταση που βρισκόταν, κούνησε αντικανονικά το αριστερό του πόδι.

Τέλος και συγκεκριμένα πριν δώσει την πάσα στον Ροντρίγκεθ, ο Αμερικανός με το διαβατήριο Τυνησίας πάτησε τη γραμμή του κέντρου, οπότε οι διαιτητές θα έπρεπε να δώσουν το «μπρος-πίσω»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x