Σε ΔΕΑΒ και υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προώθησε την επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το υφυπουργείο Αθλητισμού, όπως αναφέρεται σε ενημέρωση-απάντηση στην ανακοίνωση των «πρασίνων».
Συγκεκριμένα, η επιστολή της ΚΑΕ, όπως αναφέρουν στο υφυπουργείο, παρελήφθη αργά το μεσημέρι και άμεσα προωθήθηκε στους αρμόδιους φορείς.
Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στον Λευτέρη Αυγενάκη, λέγοντας:
«Για αυτό που δεν είμαστε καθόλου σίγουροι για το αν αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, είναι για το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Κύριε Αυγενάκη όλα καλά; Ελπίζουμε να είστε καλά στην υγεία σας και να μην υποφέρετε από αφωνία, όπως σας συμβαίνει όποτε ο Παναθηναϊκός πέφτει θύμα βίας. Περιμένουμε με ενδιαφέρον το… tweet που θα καταδικάζετε την βία που δεχτήκαμε χθες και θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην καταπολέμηση της...».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






