Ευρώπη

Ανακοίνωσε τον Πάρις Λι η Βιλερμπάν

Επίσημη η μετακίνηση του Πάρις Λι στη Βιλερμπάν, με τους Γάλλους να ανακοινώνουν την απόκτηση του πρώην πλειμέικερ του Παναθηναϊκού.

Οριστικά παίκτης της Βιλερμπάν ο Πάρις Λι, που επέστρεψε στην πατρίδα του, μετά την περιπέτειά του, κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο, με τον Παναθηναϊκό.

Επαναπατρίζεται ο Γάλλος γκαρντ, που έπαιξε με τη Μονακό το 2021-22, αλλά και με την Ορλεάν, ένα χρόνο πιο πριν.

Στους «πράσινους», ο 28χρονος πλειμέικερ μέτρησε 33 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα, καταγράφοντας 11,2 πόντους, 3,8 ασίστ, 1,6 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα, σε 27,2 λεπτά συμμετοχής. Στο Ελληνικό πρωτάθλημα, είχε 20 συμμετοχές, με 11,5 πόντους, 4 ασίστ, 1,8 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, σε 24,1 λεπτά συμμετοχής, ανά αγώνα.

Ο προπονητής της Βιλερμπάν, Τι Τζέι Πάρκερ, δήλωσε για το νέο του παίκτη πως «Ο Πάρις θα μας δώσει πολλά πράγματα, μέσα στο παρκέ, όπως την εμπειρία υψηλού επιπέδου που έχει, τα αμυντικά του προσόντα σε παιχνίδι ένας εναντίον ενός, αλλά και το δημιουργικό του παιχνίδι. Είναι ένας αποφασιστικός παίκτης, που γνωρίζει πολύ καλά το Γαλλικό πρωτάθλημα και μπορεί να βοηθήσει τους συμπάικτες του, ανά πάσα στιγμή».

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x