Euroleague

Πάρκερ: «Είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, είτε θα παίξω στην Παρτίζαν, είτε αλλού»!

Ο Τζαμπάρι Πάρκερ αναφέρθηκε στη μη χρησιμοποίησή του στο παιχνίδι της Παρτίζαν κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια, μετά από απόφαση του Μίρκο Οτσόκολιτς!

Το βράδυ της Τετάρτης (17/12) η Παρτίζαν υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα με σκορ 86-68 από τη Βίρτους Μπολόνια για τη 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, βλέποντας το ρεκόρ της να πέφτει στο 6-10 και την ίδια στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλο θέμα συζήτησης έγινε για τη μη χρησιμοποίηση του Τζαμπάρι Πάρκερ, με τον άλλοτε ΝΒΑερ να καταγράφει DNP στην στατιστική του.

Μετά το τέλος του ματς, ο υπηρεσιακός τεχνικός των «ασπρόμαυρων», Μίρκο Οτσόκολιτς, ξεκαθάρισε πως ήταν καθαρά δική του απόφαση, μετά την εικόνα που παρουσίασε ο Αμερικανός φόργουορντ στις προπονήσεις του συλλόγου!

«Το ότι ο Τζαμπάρι δεν έπαιξε απόψε είναι αποκλειστικά δική μου απόφαση. Είναι αποτέλεσμα της εντύπωσης που σχημάτισα από αυτά που είδα στην προπόνηση. Είναι η δική μου απόφαση και θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να την εξηγήσω περαιτέρω».

Τα Μέσα της Σερβίας ρώτησαν τον ίδιο τον Τζαμπάρι Πάρκερ για την απόφαση του προπονητή του, με τον έμπειρο άσο να πετάει την... μπηχτή πως ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης, αν δεν παίζει στην Παρτίζαν, μπορεί να παίξει κάπου αλλού!

«Το νούμερο ένα είναι να παίζεις. Ξέρετε ότι είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Επομένως, είτε θα παίξω εδώ είτε κάπου αλλού, πρέπει να ανησυχώ για το μέλλον μου. Και πάλι όμως είμαι επαγγελματίας. Γιατί είμαι τόσο σημαντικός και με ρωτάτε όταν δεν έχω καμία σχέση με το αποψινό παιχνίδι; Το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να στηρίξω την ομάδα μου. Δεν έπαιξα, η προσοχή δεν πρέπει να είναι στραμμένη σε εμένα. Η προσοχή πρέπει να είναι στραμμένη στους παίκτες και θέλω να τους στηρίξω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x