Euroleague

Πρωτοφανής αποθέωση στον Λεσόρ από τους φίλους της Παρτίζαν - Με ειδικό πατίνι στο Βελιγράδι ο ψηλός του Παναθηναϊκού!

Ο Ματίας Λεσόρ έκανε την εμφάνισή του στην «Beogradska Arena» με ειδικό πατίνι, γνωρίζοντας πρωτοφανής αποθέωση από τους φίλους της Παρτίζαν!

Οι φίλοι της Παρτίζαν δεν ξεχνούν τη μεγάλη προσφορά και το δέσιμο που είχαν με τον Ματίας Λεσόρ και την οικογένειά του!

Έχοντας προσκαλέσει στο pre-game του αποψινού σερβικού ντέρμπι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα τη γυναίκα και τον γιο του, οι «ασπρόμαυροι» του Βελιγραδίου επιφύλασσαν μια απίστευτη αποθέωση στον σέντερ του Παναθηναϊκού!

Λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, ο Γάλλος ψηλός των «πρασίνων» έκανε την εμφάνισή του στο παρκέ της «Beogradska Arena» με ένα ειδικό πατίνι λόγω τραυματισμού, με τους φίλους της Παρτίζαν να τον καταχειροκροτούν και να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x