Euroleague

Παρτίζαν: Ο λόγος που ο ΛεΝτέι έφυγε εσπευσμένα για τις ΗΠΑ

Η επιστροφή του Ζακ ΛεΝτέι στις ΗΠΑ οφείλεται στην περιπέτεια υγείας που περνάει ο πατέρας του, αλλά αναμένεται να είναι διαθέσιμος στην Παρτίζαν για τη διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα.

Τον λόγο για το ταξίδι του Ζακ ΛεΝτέι στις ΗΠΑ αποκάλυψε η «Kurir».

Συγκεκριμένα, μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα ο Αμερικανός φόργουορντ δεν επέστρεψε στο Βελιγράδι μαζί με την αποστολή της Παρτίζαν, αλλά ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού εξασφαλίζοντας τη σχετική άδεια λόγω ενός προσωπικού προβλήματος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Τύπο της Σερβίας ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήθελε να συμπαρασταθεί από κοντά στον πατέρα του, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας.

Από ‘κει και πέρα, λόγω της κατάστασης η Παρτίζαν δεν πίεσε τον παίκτη για την επιστροφή του, αλλά εκείνος αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αυτό σημαίνει, πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πιθανότατα θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Ζακ ΛεΝτέι στη διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας, αρχής γενομένης από το κρίσιμο ματς της Τρίτης (19/3) απέναντι στην Μπασκόνια. Βάσει βαθμολογίας η Παρτίζαν «καίγεται» για νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου, καθώς με ρεκόρ 13-16 είναι στον «αέρα» η συμμετοχής ακόμη και στα Play-In.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x