Euroleague

Πασκουάλ: «Έτσι θα νικήσουμε τον Ερυθρό Αστέρα»

Κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για Βελιγράδι, ο Τσάβι Πασκουάλ ανέλυσε τα σημεία κλειδιά που θα κρίνουν το νικητή, ενώ ανέφερε τους τρεις παίκτες που πρέπει να προσέξει κυρίως το τριφύλλι.

Στα σημεία-κλειδιά που θα κρίνουν την τύχη του Παναθηναϊκού Superfoods απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ανέφερε ο Τσάβι Πασκουάλ κατά την αναχώρηση της ομάδας για Βελιγράδι, ενώ υπογράμμισε πως οι πράσινοι θα πρέπει να ρίξουν το… βάρος τους στην αναχαίτιση των Γιόβιτς, Σιμόνοβιτς και Κούζμιτς.

«Τη δεδομένη στιγμή είναι μια “καυτή” ομάδα που έχει την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη. Κέρδισαν ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Φενέρ και την ΤΣΣΚΑ. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να ελέγξουμε τον ρυθμό, γιατί στην έδρα τους παίζουν με μεγάλη ενέργεια. Να έχουμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Είναι μια ομάδα που σκοράρει πολλά εύκολα καλάθια μέσα στο «ζωγραφιστό», θα πρέπει λοιπόν να παίξουμε καλά σε αυτές τις καταστάσεις».

Αναφορικά με τα "όπλα" της σερβικής ομάδας είπε: «Ο Γιόβιτς είναι ένας παίκτης που εκμεταλλεύεται πολύ καλά το πικ εν ρολ προς όφελος της ομάδας του αλλά και στο ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα πάνω του, όπως και στον Κούζμιτς με τον Σιμόνοβιτς. Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι τα κλειδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x