Euroleague

Πασκουάλ: «Κομμάτι της ιστορίας μου η Μπάρτσα, αλλά τώρα είμαι Παναθηναϊκός»

Κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού Superfoods για Βαρκελώνη, ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του στοχεύει αποκλειστικά και μόνο στη νίκη, σε ένα… ιδιαίτερο για εκείνον παιχνίδι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ αφήνει στην άκρη το... συναισθηματικό κομμάτι της επιστροφής του στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και σκέφτεται αποκλειστικά και μόνο το πώς ο Παναθηναϊκός Superfoods θα αποδράσει από την Βαρκελώνη!

«Η Μπαρτσελόνα είναι κομμάτι της ιστορίας μου αλλά το παρόν μου είναι ο Παναθηναϊκός. Είμαστε έτοιμοι να πάμε και να παίξουμε ένα καλό ματς στην Βαρκελώνη. Γνωρίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και στο “Παλάου Μπλαουκράνα” είναι δύσκολο να κερδίσεις. Θα έχουμε, όμως, τις ευκαιρίες μας και το αγωνιστικό μας πλάνο για να πάρουμε τη νίκη», είπε κατά την αναχώρηση της πράσινης αποστολής από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Για τους τραυματίες της Μπαρτσελόνα: «Δεν ξέρω αν έχουν πολλούς τραυματισμούς αλλά πάντα είναι δύσκολο να κερδίσεις στη Βαρκελώνη. Έχουν ένα φοβερό ρόστερ και παίζουν πολύ καλά εντός έδρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x