Euroleague

Πασκουάλ: «Τυχερή η Ρεάλ, αλλά άξιζε να πάει στο Final Four»

Στους λόγους που ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από το Final Four -τονίζοντας ωστόσο ότι η Ρεάλ δίκαια βρέθηκε εκεί- αναφέρθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Ψύχραιμος παρουσιάστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά την ήττα-αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Final Four.

Ο τεχνικός των «πράσινων» στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα και παρόλο που χαρακτήρισε τυχερή τη Ρεάλ, τόνισε ότι δίκαια προκρίθηκε.

«Πρώτα απ' όλα, θέλω να συγχαρώ την Ρεάλ Μαδρίτης και να της ευχηθώ καλή επιτυχία στο Final Four. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά είχαμε πολλές δυσκολίες και κάναμε κάποια λάθη που δεν είχαμε κάνει προηγουμένως. Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη και ίσως να είχαμε απογοητευτεί έπειτα από τις προηγούμενες ήττες», ανέφερε αρχικά ο Καταλανός στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Δεν μπορούσαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Στην τελευταία περίοδο επιστρέψαμε και είχαμε ευκαιρία, αλλά το τρίποντο του Ντόντσιτς μας σκότωσε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, παλέψαμε πολύ για να βρεθούμε εδώ και χάσαμε τα τελευταία τρία ματς με μικρή διαφορά πόντων. Παίξαμε καλή άμυνα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αλλά στο τρίποντο του Ντόντσιτς η Ρεάλ ήταν λίγο τυχερή. Άξιζε όμως να βρεθεί στο Final Four».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x