Euroleague

«Πάτησε» τη Ζαλγκίρις και… βλέπει playoffs η Μπασκόνια!

Σε… πάρτι μετέτρεψε η Μπασκόνια το ματς με τη Ζαλγκίρις, την οποία συνέτριψε 84-64 για να ανέβει στο 13-13 και να είναι στην όγδοη θέση μαζί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Μία καταιγιστική Μπασκόνια έκανε… περίπατο απέναντι σε μία κακή Ζαλγκίρις, την οποία συνέτριψε 84-64, με αποτέλεσμα να ανέβει στο 13-13 και να είναι στην όγδοη θέση μαζί με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Κορυφαίος των Βάσκων ήταν ο Γκρέιντζερ με 20 πόντους, με τον Πουαριέ να είχε 15. Από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, η οποία έπεσε στο 15-11, ξεχώρισαν οι Πάνγκος και Μίτσιτς με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Από νωρίς έδειξε τις άγριες διαθέσεις της η Μπασκόνια, καθώς προηγήθηκε 11-3 και με την επίθεση της να είχε πάρει… φωτιά, έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο με το υπέρ της 27-19. Στη δεύτερη περίοδο, ο ρυθμός του ματς δεν ήταν τόσο υψηλός, αλλά οι Βάσκοι είχαν τον έλεγχο και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το +10 (43-33).

Η Ζαλγκίρις ήταν ανήμπορη να αντιδράσει στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν το… πάρτι τους και να φτάνουν ακόμη και στο +24 (67-43), με το σκορ του δεκαλέπτου να ήταν το 67-45. Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την ομάδα του Μαρτίνεθ να φτάνει στο +28 (82-54) και να παίρνει τη νίκη με το τελικό 84-64.

Τα δεκάλεπτα: 27-19, 43-33, 67-45, 84-64

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x