Στο κομμάτι της προσαρμογής του στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Άντριαν Πέιν μετά τη νίκη επί της Βαλένθια τονίζοντας πως στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τσάβι Πασκουάλ.
Αναλυτικά:
«Νιώθω καλά. Ο προπονητής έδωσε λεπτά σε εμένα και εγώ προσπαθώ να αντεπεξέλθω σε όλα όσα θέλει. Είναι σημαντικό γιατί έδειξα πως μπορώ να βοηθήσω στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Προσπάθησα μέσα στα λεπτά που ήμουν στο παρκέ να κάνω όσα θέλει ο προπονητής μου για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του».
Για τον βαθμό προσαρμογής του στην Ευρώπη: «Θα έβαζα C. Ακόμα όμως μαθαίνω να δω τι γίνεται, αλλά σίγουρα μπορώ να δείξω καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».
Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει: «Σίγουρα τις βολές. Έχουμε καλούς σουτέρ στην ομάδα, όμως στις βολές πρέπει να βελτιωθούμε, όπως και στα ριμπάουντ, αλλά και την άμυνά μας».
Για το παιχνίδι του: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πως όλα είναι καινούργια. Μαθαίνω τα πράγματα και εξοικειώνομαι με το περιβάλλον. Ακόμα προσαρμόζομαι στο πώς πρέπει να παρουσιαστώ στο παρκέ».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






