Euroleague

Περάσοβιτς κατά διαιτησίας

Παράπονα από τη διαιτησία μετά την ήττα της Βαλένθια από τον Ολυμπιακό είχε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ο οποίος παραδέχθηκε και τη λάθος άμυνα των παικτών του στο κρίσιμο τρίποντο του Σπανούλη στο τέλος.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τη διαιτησία τα… έβαλε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, μετά την ήττα (77-76) της Βαλένθια από τον Ολυμπιακό, με τον Κροάτη προπονητή να λέει πως όταν η ομάδα του ήταν στο +10 οι διαιτητές άλλαξαν τα κριτήρια στα σφυρίγματά τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς:

«Πιστεύω πως απόψε παίξαμε το καλύτερο μας εκτός έδρας παιχνίδι την φετινή σεζόν. Ειδικά όταν ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα 10 πόντων δεν τα παρατήσαμε. Παίξαμε με συγκέντρωση κι επιστρέψαμε στο παιχνίδι.

Ήταν πολύ σημαντικός ο Λούτσιτς που έπαιξε στην πίεση στην άμυνα του Ολυμπιακού. Νομίζω πως όταν είχαμε το προβάδισμα των 10 πόντων, οι διαιτητές άλλαξαν τα κριτήρια στα σφυρίγματά τους. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με επαφές και αυτό ήταν το “κλειδί”.

Στο τέλος όλα μπορούν να συμβούν σε ένα ριμπάουντ ή μία άμυνα. Παίξαμε λάθος την άμυνα στο πικ εν ρολ και ο Σπανούλης έβαλε το τρίποντο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x