Euroleague

Πέρι: «Να δείξουμε συνέπεια απέναντι στην Μακάμπι»

Για τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Μακάμπι, αλλά και το ντεμπούτο του Γιόγκι Φέρελ, μίλησε ο Κέντρικ Πέρι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (21/10, 21:05) την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Κέντρικ Πέρι μίλησε πριν την τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της ομάδας για την αναμέτρηση.

«Σίγουρα, θέλουμε να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση, σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς. Ξέρουμε το περιβάλλον στο οποίο πηγαίνουμε. Οι αντίπαλοί μας είναι πιο έμπειροι και θα αγωνίζονται εντός έδρας. Επομένως, θα είναι μια πρόκληση. Όμως, όλα είναι μέρος της διαδικασίας. Δείξαμε καλά στοιχεία, του τι μπορούμε να είμαστε. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε σταθερότητα για 40 λεπτά», ήταν το αρχικό σχόλιο του Αμερικανού γκαρντ.

Για τα δυνατά στοιχεία των Ισραηλινών, επεσήμανε: «Είναι αρκετά ισορροπημένοι στην επίθεση. Επίσης, παίζουν καλή άμυνα. Είναι δυνατοί σε κάθε θέση. Γι’ αυτό και εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα προς τα πάνω. Το πιο σημαντικό είναι η συνέπεια. Πρέπει να παίζουμε καλά για 40?. Παίζουμε καλά για 22? ή 25?. Σε κάποια ματς για 18? ή για 30?. Όμως, σε ένα πρωτάθλημα σαν την Ευρωλίγκα, που δεν έχουμε την περισσότεροι εμπειρία, πρέπει να σιγουρευτούμε πως τα 30? θα γίνουν 35? και μετά τα 35? θα γίνουν 40?, κάθε βράδυ. Δεν θα υπάρχουν εύκολα ματς σε αυτή την λίγκα. Πρέπει να μείνουμε σε αυτή τη διαδικασία”.

Τέλος για τον Γιόγκι Φέρελ ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο, ο Πέρι, τόνισε: «Πιστεύω ότι σίγουρα μπορεί να βοηθήσει και στην επίθεση και στην άμυνα με δεδομένη την εμπειρία του. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να τον βοηθήσουμε να μπει γρήγορα στο κλίμα, να μάθει τα συστήματα και να νιώσει άνετα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x