Euroleague

Περπέρογλου: «Δεν θα κερδίζουμε πάντα έτσι…»

Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι πάντα σε θέση να ανατρέπει μεγάλες διαφορές και πρέπει να αποφεύγει να βρίσκεται τόσο πίσω στο σκορ, όπως δήλωσε μετά τη νίκη επί της Σιένα ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο Στράτος Περπέρογλου προειδοποίησε πως ο Ολυμπιακός δεν θα μπορεί πάντα να σκαρώνει μεγάλες ανατροπές, σαν κι αυτή που του επέτρεψε να κερδίσει και τη Σιένα.

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Ήμασταν άστοχοι και, πριν καλά-καλά το καταλάβουμε, μείναμε πίσω στο σκορ με διαφορά. Στην τελευταία περίοδο το παλέψαμε, βάλαμε μεγάλα σουτ, και καταφέραμε μια ακόμη ανατροπή», ανέφερε ο διεθνής φόργουορντ που πέτυχε 18 πόντους.

«Θα πρέπει να προσέξουμε το γεγονός πως σε ορισμένα ματς δεν κάνουμε καλό ξεκίνημα. Θα είναι λάθος να νομίζουμε πως ό,τι και αν γίνει σε ένα ματς, όσο άσχημα αν παίξουμε, στο τέλος θα κερδίζουμε πάντα. Απόψε, αν είχαμε μία πιο ανταγωνιστική ομάδα ως αντίπαλο, ίσως να μην τα καταφέρναμε», πρόσθεσε.

Τέλος, για την προσωπική του παρουσία, είπε: «Νιώθω καλά στον Ολυμπιακό. Στη δεύτερή μου χρονιά αισθάνομαι καλύτερα και είμαι πάντα έτοιμος ώστε να βοηθάω την ομάδα. Ήταν για εμένα και ένα ματς ειδικών συνθηκών, καθώς έπαιξα και στο "4", λόγω απουσιών που έχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x