Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει του ημιτελικού του με τη Φενέρμπαχτσε, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης!
Ο απεσταλμένος του σταθμού στο Άμπου Ντάμπι αρχικά μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και στάθηκε στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που είναι εξαντλητικές, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της πόλης. Επιπλέον, τόνισε ότι άπαντες στους δρόμους σέβονται τους κανόνες και τους νόμους της χώρας, με τα πράγματα να μην είναι τόσο αυστηρά όσο περίμενε.
Τέλος, αναφέρθηκε στη μεγάλη ταλαιπωρία, που υπέστη η αποστολή του Παναθηναϊκού πριν από τη σημερινή του προπόνηση, ενώ μίλησε και για την αγωνία, που υπάρχει, σχετικά με το αν θα αγωνιστεί, τελικά, ο Ματίας Λεσόρ, η συμμετοχή του οποίου θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Διαβάστε Επίσης
Ζέρβας: «Λόγω ζέστης δεν μπορείς να περπατήσεις πάνω από 5-6 λεπτά - Χθες η αίσθηση της θερμοκρασίας έφτασε στους 51»! Οδύσσεια του Παναθηναϊκού με παρατράγουδα στη σημερινή προπόνηση στο Άμπου Ντάμπι Το βίντεο του Παναθηναϊκού από την πρώτη μέρα της ομάδας στο Άμπου Ντάμπι Μπάμπης Κωστούλας και Snik μαζί στο Άμπου Ντάμπι για τον Ολυμπιακό! Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε τα Final Four της ιστορίας του: Τα αφιερώματα και οι συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών! Η θερμή αγκαλιά των Μπαρτζώκα και Σπανούλη στο ξενοδοχείο του Άμπου Ντάμπι! Εικόνες από τα αποδυτήρια Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Etihad Arena του Άμπου Ντάμπι! Το sport-fm.gr μπήκε στην Etihad Arena: Εικόνες από την έδρα του Final 4 Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από την προπόνηση στο Άμπου ΝτάμπιΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.