Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε στις αντοχές του Παναθηναϊκού για ν’ αποδειχθεί ξανά… εφτάψυχος στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Εφές.
Έκανε λόγο για ένα περίεργο παιχνίδι, για βραχυκύκλωμα των παικτών του Αταμάν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα, αλλά όλα διορθώθηκαν στο δεύτερο μέρος με τη σφιχτή άμυνα και τον… Superman, Spiderman και Batman μαζί, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
«Κόντρα σε Θεούς και δαίμονες, με αρκετά φαλτσοσφυρίγματα από Ντιφαλά και Μπελόσεβιτς…» συμπλήρωσε ο ρεπόρτερ των «πράσινων».
Δείτε το βίντεο:
@sporfm946 Tο σχόλιο του Γιώργου Πετρίδη από το ΟΑΚΑ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αναντολού Εφές για το 1-0 στη σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας. #sporfm #panathinaikosbc #euroleague #efes ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






