Euroleague

Πετρίδης: «Δεν δείχνει σοβαρό το πρόβλημα του Χολμς-Όχι εύκολο το ματς στην Μπολόνια»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ρισόν Χολμς και τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στην Μπολόνια.

Η ούτως ή άλλως δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στην Μπολόνια απέναντι στην Βίρτους την Παρασκευή (21:00) γίνεται δυσκολότερη λόγω των απουσιών στους ψηλούς, με την απώλεια του Χολμς να προστίθεται δίπλα σε αυτές των Λεσόρ και Σαμοντούροβ.

«Ο Χολμς δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Θα μείνει έξω από το ματς στην Μπολόνια, πιθανότατα και με Προμηθέα και περιμένουμε να δούμε αν θα είναι έτοιμος για τα ματς της διαβολοβδομάδας με Μακάμπι εντός και Μονακό εκτός», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης και πρόσθεσε: «Ο Γιούρτσεβεν είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, θα πάρει λεπτά εκεί και ο Μήτογλου, ενώ θυμίζουμε πως εκτός είναι και ο Σαμοντούροβ. Το καλό είναι πως η Βίρτους Μπολόνια δεν έχει τίποτα φοβερούς ψηλούς».

Όσο για το ματς της 6ης αγωνιστικής; «Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Βίρτους είναι σκληρή ομάδα, ομάδα… Ιβάνοβιτς. Στηρίζεται πολύ στον Έντουαρντς, να δούμε πόσο έχει επηρεαστεί και ο Βιλντόσα από την ιστορία με την σύλληψή του», υπογράμμισε.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο YouTube.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x