Euroleague

Πετρίδης: «Ανησυχητικό ότι δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για τον Μπέικον στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην αδυναμία του Παναθηναϊκού να βοηθήσει τον Μπέικον όπως φάνηκε και χθες στη Βαλένθια, αλλά και στην μη αξιοποίηση του Παπαγιάννη.

Στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ένα δεύτερο πλάνο για να «προστατεύει» τον Μπέικον όταν αυτός μπλοκάρει από τις άμυνες όπως στο χθεσινό ματς με τη Βαλένθια, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Τί να την κάνω την βελτίωση αφού δεν πήρε το χθεσινό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός; Στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο έχει παίξει πολύ κακό μπάσκετ, επιθετικά είναι τρομερά εξαρτημένος από τις ορέξεις του Μπέικον. Από την άμυνά του έχει χτίσει το μομέντουμ. Το ανησυχητικό είναι ότι δεν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, δεν έβλεπα κάτι διαφορετικό από τον Παναθηναϊκό για να βάλει τον Μπέικον στο πνεύμα του αγώνα. Τον αντιμετώπιζαν με νταμπλ τιμ οι παίκτες της Βαλένθια και θα έπρεπε βέβαια να πασάρει κι ο Αμερικανός πιο άμεσα την μπάλα. Γενικά, δεν υπάρχει σχέδιο αξιοποίησης ούτε και των ψηλών του. Το ότι έχασε στις λεπτομέρειες ένα ματς με μια καλή ομάδα όπως η Βαλένθια και γκρινιάζει είναι ένα θετικό στοιχείο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι τόσο ο Παπαγιάννης όσο και ο Γκουντάιτις ήταν σε πολύ κακή βραδιά, ωστόσο το «τριφύλλι» δεν εκμεταλλεύεται καθόλου τον πρώτο στην επίθεση και τον… ταλαιπωρεί στην άμυνα.

Ενώ ο Πετρίδης έκανε ειδική μνεία στο ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έκαναν ούτε ένα φάουλ στον Ντούμπλιεβιτς για να του… κόψουν τον αέρα.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x