Euroleague

Πετρίδης: «Δεν μπορεί να χάνει έτσι ο Παναθηναϊκός από την Άλμπα – Ελεύθερος ο Πασκάλ αλλά…»

Ο Γιώργος Πετρίδης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM πως είναι ανεπίτρεπτο ο Παναθηναϊκός να γνωρίζει τέτοιες ήττες από ομάδες τύπου Άλμπα, εξήγησε που κρίθηκε το ματς και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Πασκάλ.

Ήττα από ήττα, διαφέρει και η χθεσινή του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο από την Άλμπα δεν είναι αποδεκτή, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Είναι από αυτά τα ματς που λέμε από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις. Η Άλμπα έκανε ό,τι ήθελε και ο Παναθηναϊκός δε μπορούσε να την αναχαιτίσει. Στο 17-0 της Άλμπα στην τρίτη περίοδο δεν έγινε καν ένα σκληρό φάουλ, να δείξει ο Παναθηναϊκός ότι είναι κι αυτός εδώ. Δεν ξέρω τι είχε στο μυαλό του ο Ράντονιτς και παρουσίασε αυτή την πεντάδα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στην ουσία εκεί έχασε το ματς. Μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα, αυτό που δεν δέχομαι είναι να χάνει ο Παναθηναϊκός από αυτή την Άλμπα και με αυτό τον τρόπο», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, σχετικά με τα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως είναι προχωρημένο του Λέιμαν, απλά έμεινε ελεύθερος ο Πασκάλ που τον ήθελε πολύ του «τριφύλλι» το καλοκαίρι.

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε πως, ακόμα και αν δεν υπάρχει κουράγιο, θα πρέπει να τον βρουν στον Παναθηναϊκό ενόψει Μονακό, η οποία θα θέλει να ρεφάρει την βαριά ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x