Euroleague

Πετρίδης: «Λογικά θα είναι 12άδα ο Παπαγιάννης, δεν απασχολεί ο Έντι»

Ο Γιώργος Πετρίδης χαρακτήρισε επιβεβλημένη την παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη στο ματς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επισήμανε ότι «δεν παίζει» του Τζέραλντ Έντι.

Την σημασία της συμμετοχής του Γιώργου Παπαγιάννη στη σημερινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα κατέδειξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παπαπέτρου είναι εκτός, του Παπαγιάννη η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, στο πρωινό ζέσταμα. Έχω την αίσθηση ότι, για να ταξιδεύει, οι πιθανότητες είναι να βρεθεί στην 12άδα και ανάλογα πως είναι θα τον χρησιμοποιήσει ο κόουτς. Η παρουσία του με τόσα θηρία στην ΤΣΣΚΑ είναι επιβεβλημένη και θα έχει και πάρα πολύ δουλειά», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η ρωσική ομάδα ακόμα «ψάχνεται», καθώς δεν έχει βρει τα «πατήματά» της αλλά έχει πολλές λύσεις από τον πάγκο.

Τέλος, ο Πετρίδης επισήμανε ότι, το όνομα του Τζέραλντ Έντι που προέκυψε τις τελευταίες ώρες, δεν προκύπτει να απασχολεί το «τριφύλλι», που έχει και το θέμα με τους επτά ξένους.

Ενώ δεν απέκλεισε μετά τον Φέρελ, να αποχωρήσει και ο Φλόιντ τις επόμενες ημέρες, προκειμένου αν βρεθεί ο παίκτης που να κάνει «κλικ» να κάνει κάποια κίνηση ο Παναθηναϊκός.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x