Euroleague

Πετρίδης: «Το θέλει πολύ για να φτιάξει ψυχολογία και… βαθμολογία – Έτσι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιώργος Πετρίδης εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM γιατί ο Παναθηναϊκός «καίγεται» να κερδίσει τον Ολυμπιακό απόψε αλλά και πως θα καταφέρει το στόχο του, ενώ αναφέρθηκε και στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Για περισσότερους από έναν λόγους θέλει το ροζ φύλλο σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Περιμένουμε έως την τελευταία στιγμή τον Γουόλτερς, νομίζω ότι το γεγονός πως έκανε προπονήσεις χθες και προχθές σημαίνει πως θα είναι στην 12άδα του Παναθηναϊκού και ανάλογα θα χρησιμοποιηθεί από τον Ράντονιτς. Καταλαβαίνουμε όλοι πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς για τον Παναθηναϊκό. Είναι ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά παράλληλα έχει υποχωρήσει και στη βαθμολογία. Πρέπει να κάνει μια νίκη για να τονώσει το ηθικό του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο κόσμος θα παίξει τον ρόλο του, με τους 20.000 φίλους του «τριφυλλιού» που έκαναν sold out να σπρώχνουν την ομάδα τους στη νίκη.

Στα αγωνιστικά, ο Πετρίδης επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιορίσει την καλή κυκλοφορία των Πειραιωτών, να τους κρατήσει χαμηλά στο σκορ και να παρουσιάσει ο ίδιος ένα καλύτερο πρόσωπο επιθετικά.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει ο Μπέικον να πασάρει λίγο πιο γρήγορα, για να εκμεταλλευτεί τα double team των αντιπάλων και να βάλει τους υπόλοιπους «πράσινους» στο παιχνίδι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x