Το δικό του σχόλιο για την αποτυχία του Παναθηναϊκού να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό στο «σπίτι» του, το T-Center, μετά το 3-2 στη σειρά με τη Βαλένθια, έκανε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Δεν θα παρθούν αποφάσεις εν θερμώ, περιμένουμε να περάσουν κάποιες ώρες και να δούμε. Χρειάζονται πάντως γενναίες αποφάσεις, ένα ξεσκαρτάρισμα να το πω έτσι, σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς και όλοι ευθύνονται για αυτό, κατά κύριο λόγο ο Αταμάν όμως. Παρουσίασε μια αδούλευτη ομάδα, χωρίς καλό πρόσωπο και αρχές στο παιχνίδι της. Δεν ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο, ψαχνόταν ακόμα και χθες, στην τρίτη του χρονιά στην ομάδα, και το πλήρωσε αυτό με τον αποκλεισμό.
Είχε σκαμπανεβάσματα όλη τη σεζόν, δεν απέδωσε με βάση την ποιότητα του ρόστερ του ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να αλλάξει πράγματα και σε επίπεδο παικτών, να γίνει πιο αθλητικός και πιο συμβατός με το σύγχρονο μπάσκετ. Δεν αξιοποιήθηκε σωστά το ρόστερ και απαξιώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Θα πρέπει επίσης να θωρακίσει λίγο την ομάδα και η διοίκηση, είδαμε και χθες πράγματα και θαύματα σε επίπεδο διαιτησίας. Δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος, υπάρχουν πολλά πράγματα που δείχνουν μια εχθρική αντιμετώπιση», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως η σειρά χάθηκε στα δύο ματς του ΟΑΚΑ, ενώ υπογράμμισε ότι ο «επτάστερος» παραμένει ένας γίγαντας που θα σηκωθεί ξανά στα πόδια του και θα βρει τον δρόμο του, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.
Παράλληλα, ο Πετρίδης έκανε ειδική αναφορά τόσο στα «καμπανάκια» που δεν ακούστηκαν από πέρυσι όσο και στη θέση του σέντερ, όπου -όπως είπε- οι παλινωδίες του Παναθηναϊκού AKTOR κόστισαν πολύ ακριβά.
Ακούστε το ηχητικό
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






