Euroleague

Πετρίδης: «Παίζεται σχεδόν η μισή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, το πιο απαιτητικό ματς έως το φινάλε»

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην κρισιμότητα του αγώνα με την Μπολόνια, εξηγώντας πως ο Παναθηναϊκός AKTOR μπορεί να το πάρει και να ορίσει την μοίρα του.

Να παρουσιαστεί… όπως πρέπει, να φύγει από την Μπολόνια με το ροζ φύλλο αγώνα και να κρατάει την τύχη του στα χέρια του πρέπει ο Παναθηναϊκός AKTOR, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Παίζεται σχεδόν η μισή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, οι Ιταλοί έρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και έχουν μείνει πίσω. Θέλουν να δώσουν απαντήσεις, θα είναι κατάμεστο το γήπεδο, στην έδρα τους έχουν μόνο τρεις ήττες. Όπως και αν έχει, αν ο Παναθηναϊκός εμφανιστεί με το καλό του πρόσωπο, μπορεί να κερδίσει. Ξέρει ότι με 3Χ3 θα είναι δεύτερος. Κρατάει την μοίρα στα χέρια του, αλλά είναι το πιο απαιτητικό ματς από αυτά που απομένουν. Περιμένουν τη νίκη της Μπολόνια τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Φενέρμπαχτσε με την Μπαρτσελόνα και τη Μονακό, ας ελπίσουμε να μην έρθει», σχολίασε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο «εξάστερος» θέλει να πάρει πράγματα από όλους σήμερα, ακόμα και το πιο μικρό, σε άμυνα αλλά και επίθεση.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x