Euroleague

Πετρίδης: «Ζήσαμε κάτι μοναδικό, που θα το μνημονεύουν όλοι - Πέρασε το πνεύμα του νικητή στον Παναθηναϊκό ο Αταμάν»

Ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στις απίστευτες στιγμές που βίωσε όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού AKTOR, εστιάζοντας στη νοοτροπία του Εργκίν Αταμάν που οδήγησε στο 7ο ευρωπαϊκό.

Στις μοναδικές στιγμές που έζησαν άπαντες στο Βερολίνο, μέσω του Παναθηναϊκού AKTOR, αλλά και την επιδραστικότητα του Εργκίν Αταμάν ως προς την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τίτλου, αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Η ατάκα που επικρατεί και την λένε όλοι είναι το τι ζήσαμε. Είναι κάτι μοναδικό, που θα το μνημονεύουν όλοι. Είναι η μεγαλύτερη χαρά που πήρε ο κόσμος του Παναθηναϊκού εδώ και πάρα πολλά χρόνια, 13 σίγουρα. Ο Αταμάν έχει την νοοτροπία και το πνεύμα του νικητή, το έχει περάσει σε όλο τον οργανισμό. Ήταν αυτός που, από την αρχή της σεζόν, πίστευε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να καταφέρει κάτι μεγάλο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε ως το καλύτερο κοουτσάρισμα μακράν του δεύτερου, αυτό του Αταμάν στον χθεσινό τελικό των «πράσινων» με τους Ισπανούς, επισημαίνοντας ότι… πήρε την ταυτότητα του Ματέο.

Ενώ ο Πετρίδης σημείωσε ότι ο Τούρκος προπονητής και ο Παναθηναϊκός AKTOR έφεραν τον τελικό εκεί που ήθελαν, παρά το κακό τους ξεκίνημα, με αποτέλεσμα να πετύχουν την φοβερή ανατροπή και να φτάσουν στην κατάκτηση της Euroleague.

Ακούστε το ηχητικό:

@sporfm946 Η μοναδική περιγραφή του συγκινημένου Γιώργου Πετρίδη στο τελευταίο λεπτό του τελικου του Παναθηναϊκού ☘️ #panathinaikos #euroleague #fyp #sporfm #realmadrid ♬ original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x