Euroleague

Πετρίδης: «Αν της δώσεις το δικαίωμα, μπορεί να σε… κοπανήσει η Άλμπα - Σε καλό δρόμο του Λέιμαν»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Πετρίδη στον bwin ΣΠΟΡ FM ενόψει του αποψινού (19/10, 21:00) αγώνα των «πράσινων» στο Βερολίνο με την Άλμπα. Τι είπε για τις επαφές με Λέιμαν.

«Συγκεντρωμένος στο 101% πρέπει να είναι απόψε ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο», όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι «πράσινοι» κοντράρονται στη γερμανική πρωτεύουσα με τη φορμαρισμένη Άλμπα, με τον ρεπόρτερ της ομάδας να σημειώνει μεταξύ άλλων: «Είναι πολύ δύσκολο ματς, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά η Άλμπα. Είναι μια ομάδα ρυθμού, αν της δώσεις το δικαίωμα, θα σε… κοπανήσει! Το ίδιο έκανε και σε Παρτιζάν και σε Αρμάνι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να της χαμηλώσει τον ρυθμό».

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τα μεταγραφικά, ο Πετρίδης τόνισε πως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε επαφές με τον Τζέικ Λέιμαν, για τον οποίο σχολίασε: «Είναι ο εκλεκτός του Ράντονιτς για τη θέση ''4''. Κουμπώνει ιδανικά πίσω από τον Γουίλιαμς. Είναι σε καλό δρόμο και μετά τη Μονακό όλα δείχνουν ότι θα τελειώσει».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x