Euroleague

Πετρίδης: «Στο ΟΑΚΑ μπαίνει πιο συγκεντρωμένος ο Παναθηναϊκός»

Την αντίδραση του Παναθηναϊκού περιμένει στο σημερινό ματς με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο Γιώργος Πετρίδης περιμένει έναν πιο σκληρό και συγκεντρωμένο Παναθηναϊκό, με τη βοήθεια και του κόσμου, του, απόψε απέναντι στη Μακάμπι, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιδράσει μετά το μαύρο χάλι που παρουσίασε απέναντι στη Φενέρ. Πάντα στο ΟΑΚΑ με τη βοήθεια του κόσμου η ομάδα μπαίνει πιο συγκεντρωμένη, σε σχέση με το πρόσωπο που παρουσιάζει εκτός έδρας. Πρέπει να πιέσει παραπάνω στην άμυνα. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή και στους αντιπάλους φόργουορντ, γιατί η Μακάμπι έχει μεγαλύτερα κορμιά στο ‘3’ από τον Παναθηναϊκό και ίσως θα θέλει να τον χτυπήσει όπως η Φενέρ», τόνισε.

«Μου φαίνεται δύσκολο να δούμε τον Μήτογλου σήμερα. Λείπει αρκετές εβδομάδες και θέλει προσοχή. Μπορεί να τον δούμε στη δωδεκάδα και να μην έχει μεγάλο ρόλο. Ο Παπαπέτρου θα μείνει τουλάχιστον ενάμιση μήνα έξω, θα κάνει την επέμβαση για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις. Μιλάμε για μια πολύ σημαντική απουσία», πρόσθεσε.

«Δεν έχουμε τόσο σαφή εικόνα για τη Μακάμπι. Έχουν μείνει πίσω μετά τα όσα έχουν γίνει στο Ισραήλ. Πάντως είναι μια ομάδα με τρομερή ποιότητα, παρά την απουσία του Μπόλντγουιν. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιορίσει τον Μπράουν», κατέληξε.

Τέλος, σημείωσε πως θα υπάρχουν τρία σημεία ελέγχων στην προσέλευση στο ΟΑΚΑ, γι' αυτό και ο κόσμος θα πρέπει να πάει εγκαίρως στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x