Euroleague

Πετρίδης: «Τώρα πρέπει να κανει το 4/4 ο Παναθηναϊκός - Σε ήρεμο τόνο η ομιλία Γιαννακόπουλου στους παίκτες»

Ακούστε το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού από τον Γιώργο Πετρίδη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού AKTOR, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στην Euroleague και τους επόμενους αγώνες που έρχονται, μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα πρόγραμμα, που μπορεί να κάνει τέσσερις σερί νίκες, για να ρεφάρει την ήττα από τον Ολυμπιακό, με τα τρία εντός και το άλλο εκτός και μετά ακολουθεί το εκτός με τη Μακάμπι, στο Τελ Αβίβ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Για τα όσα είπε ο Γιαννακόπουλος, στη χθεσινή του επίσκεψη, στην προπόνηση του «Επτάστερου», τόνισε: «Ήταν καθαρά θέμα προειδοποίησης και ήθελε να δείξει πως ξέρει όσα συμβαίνουν. Τους μίλησε σε πολύ ήρεμο τόνο, εκφράζοντας τον κόσμο της ομάδας, λέγοντας πως οι περισσότεροι δεν κοιμήθηκαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Τους έφερε προ των ευθυνών τους. Η πραγματικότητα είναι πως αρκετοί παίκτες δεν αποδίδουν όπως μπορούν».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η εξήγηση είναι πως υπάρχει ένα ντεφορμάρισμα, όπως ο Χουάντσο που βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής, όμως ενάμιση χρόνο παίζει ασταμάτητα και δίνει την ψυχή του. Είναι λογικό να υπάρχει μία κάμψη στην απόδοσή του. Έκατσε έτσι η συγκυρία με την γρίπη, με τους ασθενείς παίκτες, μαζί με τα προβλήματα του Γκραντ και του Σλούκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x