Euroleague

Πετρίδης: Χρειαζόταν κάτι υπερφυσικό για να πάρει τη νίκη με τόση κακοδαιμονία ο Παναθηναϊκός – Ακολουθούν τρεις τελικοί

Ο Γιώργος Πετρίδης στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM στην ατυχία που έχει χτυπήσει τον Παναθηναϊκό, ειδικά στην περιφέρεια, με αποτέλεσμα να του κοστίσει την ήττα από τη Μακάμπι και να του βάλει το «πρέπει».

Κόντρα στην... λογική θα ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού χθες επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τόσα προβλήματα που είχε να λύσει στους «κοντούς», όπως σχολίασε ο Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολύ κακοδαιμονία στον Παναθηναϊκό, ρε παιδί μου. Έτυχαν όλα στην περιφέρεια και είχε μια πεντάδα κάποια στιγμή που ούτε σε προπόνηση δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί! Θα χρειαζόταν κάτι… υπερφυσικό, παρά φύσιν, για να πάρει το χθεσινό ματς. Είναι και λίγο μαγική εικόνα το σκορ στο τέλος. Είναι μια ήττα που στερεί από τον Παναθηναϊκό την ισοβαθμία από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει τρία ματς μέχρι να έρθει η διακοπή που είναι τελικοί, για να πάει ήρεμος και ότι θα έχει το αβαντάζ έδρας. Συνεχίζει, πρέπει να δει τα προβλήματα και πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το μεγάλο κέρδος των «πράσινων ήταν οι Αντετοκούνμπο και Καλαϊτζάκης, με τον δεύτερο να κάνει «βραδιά καριέρας και να ανδρώνεται κατά κάποιον τρόπο», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ενώ στάθηκε στην -μια ακόμα- πολύ καλή εμφάνιση του Γκραντ.

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε ότι ήταν πολύ κακός ο Λεσόρ, αρνητικότατος ο Γκριγκόνις και πως ο Παναθηναϊκός δεν πήρε πράγματα ούτε και χθες από τον Χουάντσο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x