Euroleague

Πίτερς: «Συνήλθαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο - Να τελειώσουμε την κανονική περίοδο μόνο με νίκες»

Όσα ανέφερε ο Άλεκ Πίτερς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 80-64 επί της Βιλερμπάν στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός βελτίωσε αισθητά την απόδοσή του στο τέλος και έφτασε σε σημαντική νίκη με 80-64 επί της Βιλερμπάν στο ΣΕΦ.

Κορυφαίος για τους «ερυθρόλευκους», ο Άλεκ Πίτερς, που ήταν ο πρώτος σκόρερ με 17 πόντους και στις δηλώσεις του ανέφερε πως οι Πειραιώτες συνήλθαν στο τέλος και έφτασαν στο ροζ φύλλο, ενώ πρόσθεσε πως ο στόχος είναι μόνο νίκες έως το τέλος της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Άλεκ Πίτερς:

«Θέλεις πάντα μία τέλεια διπλή αγωνιστική και μετά την ήττα της Τρίτης στο προηγούμενο ματς, στο οποίο δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας, αυτός ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για εμάς.

Το αισθανόμασταν όλοι και στο τρίτο δεκάλεπτο ψάχναμε να βρούμε πάλι τον ρυθμό μας. Έτυχε να είμαι εγώ η “σπίθα” της αντεπίθεσης. Ήμασταν ευχαριστημένοι με το πρώτο ημίχρονό μας, όμως χάσαμε το προβάδισμα στην τέταρτη περίοδο και εκεί συνήλθαμε και επικρατήσαμε
».

Για τον τραυματισμό του Πετρούσεφ: «Αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών όλη τη σεζόν και όποιος είναι υγιής θα επιστρέψει και θα μας ενισχύσει, όποια κι αν είναι η κατάσταση. Ο Πετρούσεφ θα κάνει το ίδιο, είναι σκληρό παιδί και όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι μας πρέπει να βγούμε μπροστά για όποιον απουσιάζει. Γι’ αυτό είμαστε ομάδα».

Καταλήγοντας, επισήμανε: «Ο στόχος είναι να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο με 4/4. Είναι η σημαντικότερη και καλύτερη περίοδος της χρονιάς, η κατάσταση στη βαθμολογία είναι οριακή και σε κάθε αγώνα νιώθεις ότι παλεύεις για κάτι παραπάνω από μία νίκη. Παίζουμε για το πλεονέκτημα έδρας, κρατάμε χαμηλά το κεφάλι, πηγαίνουμε αγώνα με τον αγώνα και θα δούμε πού θα φτάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x